Házirend

Kedves Varázslakos Szülők!

Szeretnénk, hogy a közösségünk és a gyermekek fejlesztésének hatékonysága érdekében néhány dologra mindannyian kiemelt figyelmet fordítanánk.

Az érkezés időben (5 perccel a foglalkozás kezdete előtt) történjen. Késés esetén az órákat nem tudjuk tovább tartani, illetve ebben az esetben a fejlesztés eredményességét nem tudjuk garantálni. 

A foglalkozások között rövid szünet van, így kérjük a gyermekéért minden esetben pontosan érkezzen. Ha mást bízna meg a gyermek hazavitelével, kérjük előre jelezze munkatársunknak. 

A foglalkozások szeptembertől június közepéig tartanak, az iskolai szünetekben és ünnepnapokon pedig mi is pihenünk. 

Felszerelés: kényelmes ruha, innivaló (zárható palackban)

Bérletvásárlás: A megvásárolt bérletek 4 alkalomra szólnak és 4 hétig érvényesek. Fizetés történhet készpénzben illetve utalással, minden esetben a foglalkozásvezetővel egyeztetve.

Lemondás:
A foglalkozás lemondása minden esetben írásban (sms, email), legalább 24 órával a foglalkozás kezdetét megelőzően lehetséges. 24 órán belüli lemondás esetén az alkalom nem pótolható, levonásra kerül.

Az időben lemondott és elmaradt alkalom egyéni egyeztetés útján pótolható.

Amennyiben a Varázslak munkatársai részéről kerül lemondásra egy foglalkozás, pótlási lehetőséget ajánlunk fel vagy jóváírjuk a korábban befizetett összeget a következő havi bérletből. 

A fenti pontok alól kivételt képez bármilyen jellegű betegség, orvosi igazolás bemutatását követően. Betegség esetén a Fejlesztőház nem látogatható. Kérjük ennek figyelembevételét a többi gyermek és munkatársaink érdekében. 

A fejlesztések során kezelt személyes adatokkal kapcsolatos Adatvédelmi Tájékoztató papír alapon elérhető a fejlesztőházban. Elektronikusan pedig a fejlesztőtől elkérhető.

A foglalkozáson való részvétellel és a bérlet megvásárlásával a Szülő automatikusan elfogadja a fent írt pontokat.

Köszönjük együttműködésüket!